Maatjes:  Het systeem is heel simpel en werkt eigenlijk net als een (ouderwetse) strippenkaart.DSC_0013

Ieder Piet & Miep-moment kost € 25,= excl. btw (€ 30,25 incl. btw) per keer.
De duur per keer is circa 1,5 uur met een maximum van 2 uur.

DSC_0158

U kunt losse momenten kopen, gewoon om het een keer te proberen. Voor ieder moment ontvangt u een sticker. Per keer dat er een Piet & Miep maatje komt plakt u een sticker op de spaarkaart van het maatje. U kunt ook kiezen voor een strippenkaart, dit zijn 10 momenten waarbij u er 9 betaald en er 1 gratis krijgt. Deze kaart kost € 225,= (plus btw € 47,25).

Mocht u daarna meer gezelschap wensen, belt u dan gerust voor nieuwe momenten.

Vervoer: Het kan zijn dat u graag iets buiten de deur wilt doen en daarom voor een (eenmalig) maatje met een auto kiest. De kosten voor gebruik van de auto zijn €10,= per keer en daarbij € 0,50 cent per kilometer. Deze kosten betaalt u aan het maatje direct nadat u thuiskomt van het uitstapje. Het maatje krijgt natuurlijk ook een sticker(s) voor zijn of haar tijd.

Klusjes: Stel dat er een klein klusje in huis moet gebeuren bijvoorbeeld omdat er iets kapot is, ook dan kan Piet & Miep u helpen. De kosten voor een klusje zijn € 20,= per keer en daarbij de kosten voor het gebruikte materiaal. Deze kosten betaald u aan het klus maatje direct nadat het klusje gedaan is. Het klus maatje krijgt natuurlijk ook een sticker(s) voor zijn of haar tijd.

Vergoeding: Een deel van de kosten voor Piet & Miep momenten is te betalen vanuit een PGB (persoons gebonden budget), informeer hiervoor bij uw gemeente wat de WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) voor u kan betekenen.