Een Piet & Miep maatje dat word je niet zomaar. Als maatje bent u betrokken, betrouwbaar, bevlogen en wil graag van betekenis zijn in het leven van ouderen. U bent hartelijk, warm en kan goed luisteren.  Maar ook geduldig en integer, met brede belangstelling en humor! De leeftijdsindicatie voor een maatje is 50+, de tijdindicatie is 4 uur per week (of zoveel meer indien gewenst).

Mocht u zichzelf in bovenstaand herkennen dan vragen wij u contact op te nemen met Piet & Miep, door te bellen of te mailen, vertel ons kort uw motivatie en of u in het bezit bent van een auto.

IMG_1835

Hierna plannen we een kennismakingsgesprek, waarin we ook de vergoeding bespreken. Dan kunnen wij u inschrijven als Piet & Miep maatjes, zodat wij u kunnen matchen bij een oudere die bij u past. Daarnaast kunt u op een lijst komen waarbij de oudere u voor losse activiteiten kan benaderen, een combinatie van beide kan natuurlijk ook.

Omdat we betrouwbaarheid bijzonder belangrijk vinden, vragen we van u een VOG (verklaring omtrent gedrag), verkrijgbaar bij de gemeente. Tevens willen wij dat u over een WA-verzekering beschikt, mocht er onverhoopt iets fout gaan dan wensen wij dat geen van de betrokken partijen schade ondervindt.