Het kan natuurlijk zo zijn dat u als kind niet dicht bij uw ouder(s) in de buurt woont, of u ziet ze door tijdgebrek minder dan gewenst. Maakt u zich soms zorgen over het welzijn van uw ouder(s), ook dan kan Piet & Miep uitkomst bieden.

U regelt via Piet & Miep dat uw ouder(s) bezocht worden met een bepaalde frequentie in de week.

DSC_0005

Deze dienst noemen wij  „Goedemorgen met Piet & Miep”, een maatje bezoekt dan uw ouder(s) met natuurlijk een gezelligheids-verhogende insteek, maar houdt ook nadrukkelijk een „oogje in het zeil”.

Het maatje bekijkt de situatie vanuit de volgende context. Is de persoonlijke verzorging stabiel, hoe is de huiselijke staat (gas/licht/temperatuur etc.), bespreekt met de oudere de afspraken op de agenda of wat deze vandaag gaat eten/drinken (is er voldoende in huis). Mocht het maatje constateren dat de situatie achteruit gaat, of dat er zich een acute situatie voordoet, dan neemt hij/zij direct contact met u op.

Voor u gewoon een geruststellende gedachte, mocht u niet in staat zijn dagelijks contact met uw ouder(s) te hebben. Deze Piet & Miep dienst kan natuurlijk ook uitermate geschikt zijn voor een korte periode, bijvoorbeeld als u met een gerust hart op vakantie wilt gaan of na een ziekenhuisopname.

U kunt uw ouder(s) natuurlijk ook Piet & Miep momenten cadeau doen! Of verrassen, door ze 4 keer per jaar laten bezoeken met een cadeautje (zie Piet & Miep extra)…….